vermaas-lenzen-hoofd

Contactlenzen op maat bij uw opticien in Nieuwegein

Bij Vermaas Brillen Contactlenzen in Nieuwegein maakt het woord 'contactlenzen' niet voor niets deel uit van onze naam. Het aanmeten van lenzen is een vak apart, waarbij het draagcomfort van uw lenzen afhankelijk is van de kennis en kundigheid van de contactlensspecialist. Ons team heeft de kennis, apparatuur en klantgerichte instelling om u het beste te kunnen bieden!

Vakkundig en veilig

Comfortabel contactlenzen dragen begint bij het aanmeten van de perfecte lens. Wij maken bij het aanmeten o.a. gebruik van een corneatopograaf. Dit is een apparaat dat het oppervlak van uw ogen zeer nauwkeurig in kaart brengt, van de dikte van uw hoornvlies tot de bolling van uw ogen. Vervolgens gaan we op zoek naar de lens die daar perfect op aansluit. Door controles en goede begeleiding houden we een oogje in het zeil, zodat u ook na de start veilig en comfortabel lenzen kunt blijven dragen.

Verantwoord

In tegenstelling tot beroepen als oogarts of optometrist is de titel 'contactlensspecialist' nog niet wettelijk beschermd, waardoor iedereen zich zo mag noemen en lenzen mag aanmeten. Wij zijn echter aangesloten bij het ANVC, de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten. Alleen gediplomeerde contactlensspecialisten mogen deel uitmaken van deze groep. Wij moeten voldoen aan de kwaliteitsnormen van ANVC die staan voor kwaliteitsproducten en optimale zorg, waarbij u als consument centraal staat. Ons lidmaatschap van de ANVC verzekert u ervan dat Vermaas een gediplomeerd contactlensspecialist is die op verantwoorde wijze contactlenzen aan kan meten.

Voordelig

Het dragen van contactlenzen hoeft niet duur te zijn. Wij streven ernaar om u een topproduct te bieden voor een prima prijs. U heeft bij ons al maandlenzen vanaf 60 euro per half jaar, vraag ons er eens naar in de winkel

Eerlijk advies

U bent altijd van harte welkom in onze optiekzaak als u eerlijk en vakkundig advies wilt hebben over contactlenzen. Of u nu twijfelt of u eraan moet beginnen of wilt weten of uw lenzen nog wel de beste keuze zijn voor uw ogen, Vermaas Brillen Contactlenzen in Nieuwegein staat voor u klaar!

Lenzen van CooperVision bij Vermaas brillen

Top